Naptár

09.24. A publikációs szakasz kezdete
09.30-10.01. SZÜNET
10.07. A publikációs szakasz vége
10.19. A szavazási szakasz vége
10.22. Eredményhirdetés

Szavazás

Melyik a kedvenc párosod a "méltatlanul mellőzöttek" közül? :)

Harry Potter - Zacharias Smith
Ron Weasley - Romilda Vane
Hermione Granger - Cormac McLaggen
Draco Malfoy - Ginny Weasley
Lucius Malfoy - Lily Evans
Teddy Lupin - Victoire Weasley

Szabályzat

1. A kihívásra, a felnőtt tartalmú írásokra való tekintettel, 14 év felettiek jelentkezését várjuk. 

2. A beküldött történetnek legalább 5000 szavasnak kell lennie, ami körülbelül 12 Word oldalnak felel meg, szimpla sorközzel és 12-es Times New Roman betűmérettel. Meg kell felelnie a szabályzatban foglalt követelményeknek, és lehetőleg a határidő lejárta előtt be kell küldeni, ami a kulcsok kihirdetését követő 40. nap. 

3. A történet nem lehet pwp (cselekmény nélküli pornográfia), nem tartalmazhat pedofil (a szexuális kapcsolatba keveredő fél legalább 14 éves legyen) és rasszista elemeket. Ez nem zárja ki sem az erotikus tartalmat, sem a slash szálat.

4. A történet nem lehet egy már megírt fanfiction folytatása, illetve melléktörténete. A szereplőkkel szabadon játszhattok, lehetnek OOC-k, ahogy a cselekmény is könyvhű vagy AU. A műfaj szintén szabadon választható, azzal kikötéssel, hogy az írás nem lehet sem crossover, sem non-magic.

5. Az író tudomásul veszi, hogy a kihívás vége előtt a csapatán és bétáján kívül senkivel sem oszthatja meg, melyik párt és mely kulcsokat választotta, illetve nem publikálhatja a kész művét máshol. Mivel a kihívás névtelenül zajlik, azt sem árulhatja el a saját csapatán kívül senkinek, hogy melyik történetet írta ő. A kihívás az eredményhirdetéssel zárul le.

6. A kihívásra eredeti és igényes történeteket várunk. Mivel a szavazók a helyesírást is pontozzák, javallott egy béta felkérése, hiszen több szem többet lát.

7. A történetbe maximum egy kép és idézet illeszthető be. Továbbá, zene és videó is ajánlható hozzá, de nem épülhet köréjük.

8. A történetben a választott párosra kell helyezni a hangsúlyt, de ez nem zárja ki a szerelmi háromszöget vagy a szakítással járó véget. A lényeg, hogy a karakterek a történet során valamikor ténylegesen egy párt képezzenek.

9. A résztvevő kizárólag a kulcsok kihirdetése előtt mondhatja vissza a jelentkezését! Ha valaki mégsem tudja teljesíteni a meghosszabbított határidőt, vagy eltűnik a Bermuda-háromszögben, csak egy csapattársa vállalhatja fel a póttörténet megírását.  

 

Kérünk, hogy jól fontold meg, tudod-e teljesíteni a megadott feltételeket, és csak akkor jelentkezz, hogyha biztos vagy benne!

A bejegyzés trackback címe:

https://meltatlanulmellozott.blog.hu/api/trackback/id/tr34594364
süti beállítások módosítása