Naptár

09.24. A publikációs szakasz kezdete
09.30-10.01. SZÜNET
10.07. A publikációs szakasz vége
10.19. A szavazási szakasz vége
10.22. Eredményhirdetés

Szavazás

Melyik a kedvenc párosod a "méltatlanul mellőzöttek" közül? :)

Harry Potter - Zacharias Smith
Ron Weasley - Romilda Vane
Hermione Granger - Cormac McLaggen
Draco Malfoy - Ginny Weasley
Lucius Malfoy - Lily Evans
Teddy Lupin - Victoire Weasley

Tudnivalók


A verseny lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők olyan párosokat keltsenek életre, melyek egyik tagja talán népszerű, de a másik sokak szemében szálka. Hogy ez így is marad, avagy megismerjük a karakterek rejtett oldalát, kizárólag az alkotók fantáziáján múlik.

A jelentkezők két csapatra oszlanak aszerint, hogy a fő cselekmény a Roxfort alatt (In Roxfort) vagy után (Post Roxfort) játszódik. A csoportok 6 tagúak lesznek, így összesen 12 történet várja majd az olvasók és a bírók véleményeit.

A feladatot tovább nehezíti, hogy a páros és a cselekmény idején kívül, két választható kulcsot is be kell építeni, ám ezek mibenlétét csak később fedjük fel.  Természetesen nincs kizárva egy esetleges szerelmi háromszög lehetősége, és azt sem kötjük ki, hogy a páros maradjon együtt a történet végére. Sőt, maga az írás is épülhet a kiszemelt partner meghódítására, a kérés mindössze annyi, hogy a két főhős valamikor tényleg alkosson egy párt. (A plátói szerelem kevés, és nem szolgálja a hányatott sorsú szereplők lelki békéjét.)

A kész műnek legalább 5000 szavasnak kell lennie, ami körülbelül 12 Word oldalnak felel meg, szimpla sorközzel és 12-es Times New Roman betűmérettel.

A jelentkezés addig tart, amíg be nem telik a létszám (12 fő). A kulcsok kihirdetésére az ezt követő hét péntekén, a fórumon kerül sor. A választásotok top secret, kérjük, csak a saját csapattársaitokkal és bétáitokkal beszéljétek róla! Ezután, éjféltől számítva, összesen 40 nap áll a rendelkezésetekre, hogy befejezzétek a műveteket. Ha ezt bármilyen ügyből kifolyólag nem sikerül megvalósítani, kérhettek egy hét haladékot. Amennyiben ez is letelik, a csúszást pontlevonással honoráljuk.

A névtelen publikálási szakasz során naponta fognak felkerülni a változatos történetek, melyeket három bíró vesz majd a górcsöve alá, noha alkotóink az olvasói szavazatokra is maximálisan számítanak. Az írók, a béták és a szervezők kivételével bárki szavazhat, de pontozása csak akkor válik érvényessé, ha a párossal írt másik történetet is értékeli.

És most következzenek a párosok:

  • Harry Potter – Zacharias Smith
  • Ron Weasley – Romilda Vane
  • Hermione Granger – Cormac McLaggen
  • Draco Malfoy – Ginny Weasley
  • Lucius Malfoy – Lily Evans
  • Teddy Lupin – Victoire Weasley

 

Kérünk, mielőtt jelentkeznétek, fussátok át a szabályzatot, hogy biztosan ne érjen benneteket meglepetés! ;)

 

A jelentkezés menete

A jelentkezéseiteket a meltatlanulmellozott@gmail.com e-mail címre várjuk a következő adatok megadásával:

Nicknév:

Kor:

A választott csapat:

A választott páros:

Egy korábbi írásod linkje:

A bejegyzés trackback címe:

https://meltatlanulmellozott.blog.hu/api/trackback/id/tr854587107
süti beállítások módosítása